Idégrundlag
StepUp

Støt og gør en forskel.

Vi hjælper børn en ad gangen.

Ganske som vores tilgang til børnene handler om at hjælpe dem en-ad-gangen, så gælder det også vores tilgang til fremtidig vækst.
N
Lokal ledelse

Hvert eneste center og projekt vi påtænker at åbne, skal have en bundsolid og fuldt troværdig lokalt forankret ledelset, myndighedsgodkendelser skal være på plads og fundamentet for langvarig drift skal være til stede.

N
Altid 100% af donationerne til projektet

Vi vil aldrig være som de mange NGO’er, der bruger mere end halvdelen af pengene på administration, salg og markedsføring. Vi kommer både nu og fremover til at basere vores indsats på 100% frivilligt arbejde, og kun personale i Ghana vil få løn.

N
Langvarige partnerskaber

Vi ønsker at udvikle langvarige partnerskaber med danske CSR-bevidste virksomheder og fonde, som kan se fornuften i et approach, der tager udgangspunkt i det enkelte barn og som sikrer, at indsamlede penge går til børnene.

Hvorfor?

Selvom det er blevet gratis at gå i skole i Ghana, er der stadig børn, der ikke benytter tilbuddet. Dels er der omkostninger ved skolegang, for eksempel; materialeudgifter, kostpenge og uniformer. Desuden ser en del forældre ikke vigtigheden af skolegang, hvis børnene i stedet kan hjælpe med at understøtte familiens økonomi ved gadesalg eller lignende. Det gør, at børn fra disse familier allerede er to skridt bagefter deres kammerater, når de påbegynder skole.
Der er med andre ord behov for kindergarten/pre-school/school for især børn fra udsatte kår, hvor der er tid til omsorg og et samtidigt trygt miljø for læring – med fokus på det enkeltes barn behov for at tillære sig engelsk, og en nogenlunde talforståelse (matematik) samt at udvide sin forståelse af verden ved hjælp at læse og skrivefærdigheder. Ligeledes er der behov for at understøtte familien i en forståelse af vigtigheden af skolegang.
Det tilbyder vi via vores helhedsorienterede Edu-care praksis.

StepUp

Vi hjælper udsatte børn i Ghana

Bliv sponsor. Gør en forskel.  »

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop